16 de maig 2009

Doc Anton - Magdalena Superior.

Aquesta setmana entre pitos i flautes no he lligat res amb ningú, per tant tenim una reunió d’emergència, el meu company solista i jo, el divendres (o mes aviat dissabte) a tres quarts de dues, quan torno de LA FERIA DEL CABALLO al Parc Central del Vallès a Sabadell; discutim breument i quedem per anar a fer al via Doc Anton a la Magdalena, la varem veure el passat 19 d'Abril al fer la Acròmion i feia bona pinta.


El Company a peu de via en el procés de preparació.

Les dues primeres tirades II,III las fem sense encordar, la tercera tal com marca la ressenya i la quarta empalmant amb la cinquena. A pesar de que la ressenya marca dos possibles A0 (3ª i 4ª tirades) las he fet sense, el qual em fa suposar que no deu passar en cap cas de V. Em sorprèn la quantitat de parabolts en llocs una mica incomprensibles (un parabolt a un pam de una bona savina) i lo malament que estant posats alguns d'ells, en cas de caiguda segur que es trenca el mosquetó per el braç de palanca que arribaria a fer, de totes maneres estan tant a prop que perfectament es pot evitar xapar-los tots. A part d’això es una via molt maca i tret de les dues primeres tirades força estètica i continua.


El mes difícil de anar amb solitari es fer fotos, com que els braços no donem mes de si, quan fas una auto foto sempre quedes amb cara si mes no estranya (per no dir de tontet) i fen posat de pensar ostres com sortirà.


L'altre gran clàssic de les fotos en solitari son les cames, els peus i la corda.


Per no parlar de les postures ridícules al intentar arribar a temps de entrar a la foto amb el disparador automàtic. En definitiva un petit desastre.

3 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Ep Toni, l'ordenata funciona i veig que ja has actualitzat el bloc, bones les fotos, es veu que t'aburries tot solet! i he vist que encara es veu neu al Pirineu, i es que aquest any en queda força encara, de moment hauré d'exprimir la neu, però aviat et demanaré de lligar-me amb tú, que això de les solitàries ja està bé, ja, però millor fer conya acompanyat!

Gatsaule ha dit...

Tens raó amb això de les fotos, no llueixen tant com quan vas amb algú, sobretot si és guapa!!

No coneixia aquesta via, d'on l'has tret?

Antoni Aymami ha dit...

La informació de aquestes vies es, com no, a onaclimb, va sortir a novetats i en les ressenyes de gorros.