19 d’abril 2009

Acromion - Magdalena Superior

Diumenge no tinc company per anar a escalar, així que decideixo anar a fer quelcom amb solitari. Busco, remeno i trobo. Un altre via del Guillem. Diuen que sobre equipades, potser si, però anant sol va de meravella.

A tres quarts de nou soc al pàrquing del Monestir, enfilo cap a les escales de Sant Benet, renoi que dur que es això, d’aquí cap a peu de gorros i canal amunt entre la Magdalena Superior i el Gorro Frigi; la canal esta relliscosa de veritat.

A dos quarts d'onze començo la via ACROMION. enllaço els dos primers llargs de la ressenya (60 mts +/-) 20 seguros, alguns no els faig servir, la segona tirada es la mes interessant amb alguns passets que si es fan en lliure en lloc d'A0 deuen ser v+, amb el soloist he tingut que anar al lloro dons hi han uns sis metres de flanqueig en els que aquest aparell te alguna dificulta per deixar corra la corda, desfaig les tirades i la torno a fer-les de segon, la tercera tirada es fàcil III+ amb algun pas aïllat de IV/IV+, s'ha de anar amb conte hi ha presses soltes i bastant brut, arribat a la tercera reunió faig el mateix baja/sube, aquí m’entretinc una estoneta mirant els que estan fent la Doc Anton, es veu maca la tirada que queda a la mateixa alçada, em costa trobar per on va la darrera tirada que queda just a l'esquerra com si saltéssim a la agulla principal de la Mag.Sup. tirada també de tràmit III+.

Via recomanable, senzilla, ben assegurada.

Panoràmica amb vistes al Pirineu a rebentar de neu.

1 comentari:

Jaumegrimp ha dit...

Hola Toni, ja m'ho vas dir dissabte que faries alguna solitària, felicitats per la via, l'hauré d'anar a fer per posar el braç en solfa...dius neu al Pirineu! vaja si estava carregat, amb el Josep vàrem fer de collada de la Collada de Maianell cap el Cerverís, Serrat de la Canya i Balandrau amb neu pols!!! inaudit per un 19 d'abril.