28 de febrer 2009

Dissabte aprofitat. (28/02/2009)

Despres de molts messos de no publicar res (mandra, desidia, etc)intantare ser una mica mes constant.

Desprès de sis mesos d'inactivitat per diversos motius aquest dissabte amb el Joan C. hem anat a Roca Narieda la idea era enfilar-nos a la Café Copa i Puro.
A las sis del mati passava a recollir al Joan, a les 9,15 érem a peu de via, hem estat sols, tota la paret per nosaltres. La via es entretinguda amb molta diversitat de tipus d'escalada. A la ressenya que dúiem indicava que el màxim obligat es de 5b, jo discrepo, hi ha un parell de passos de 5c obligats i el 6a de la tirada 12 també, es important conèixer aquesta dada per evitar sorpreses.
Dit això, la via es un tresoret, amb potser nomes una tirada on es perd la continuïtat (la 10), la 2, la 4, la 7 la 11 i la 12 sobretot la 11 son d'aquelles que fan afició.
Desprès de fer 10 tirades (hem empalmat la 2 amb la 3, la 4 amb la 5, la 9 amb la 10 i la 12 amb la 13, dons dúiem cordes de 60 mts) al cap de una mica mes de 5 hores érem al cim sin prisa pero sin pausa.

La baixada te fama de ser pesada, i es veritat, si anem amb cura i prestem atencio es tracta d'anar seguint les fitas que indiquem el cami correcte.

Deixo la ressenya força exacte (com totes las del Xavi Grane), amb la discrepància del grau obligat.

4 comentaris:

Jaumegrimp ha dit...

Ep Toni! has tret les teranyines del bloc!!! ja t'enrecordaves de la clau d'accés? com dius, a veure si de tan en tan, no cal cada setmana, però un post cada dos mesets estaria bé no?
Apa animat que el mon blogaire darrerament està molt apagat.

Antoni Aymami ha dit...

Gracies Jaume, la intenció es bona, ara nomes cal complir-la.

Pietro ha dit...

Buuufff, aquest post m'ha recordat la Postres de Músic,...només de pensar-hi em fan mal els peus!,...deu n'hi do com apreten els V+ d'adherència d'aquesta paret!
Felicitats per la via i com diu el Jaume a veure si ens expliques més cosetes, jejeje.

Anònim ha dit...

necessitat de comprovar:)